Workshops Zumba Dansen in Amsterdam

Zumba Dansen Amsterdam

Zumba is de nieuwe rage op dansgebied. Een combinatie van salsa, dans, fitness en choreografie. Erg leuk voor groepen, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes. Zumba is gebaseerd op een fitnessprogramma van Latijns-Amerikaanse afkomst. Deze rage is door Alberto ‘Beto’ Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami, ontwikkelt. Tijdens de Zumba-workshop doe je samen met de groep een aantal fitness-oefeningen (zonder toestellen) op ritmische muziek. De danspassen zijn niet moeilijk, daarom is deze workshop voor iedereen leuk! Vooral voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes of een teamdag…

De betekenis van Zumba is niet voor niets ‘snel bewegen en lol hebben’. Zumba is een combinatie van salsa, merengue en een klein beetje rock 'n roll. Gooi die heupen maar los! De Zumba workshop wordt door ons verzorgt in een leuk Latin-restaurant in hartje Amsterdam. De gasten worden ontvangen met een lekkere cocktail en daarna gaan de Zumba lessen van start. Het dansen duurt circa 1 uur met pauze tussendoor voor wat adem en een drankje. De workshop wordt begeleid door professionele instructrices.

Na de workshop serveren we een heerlijk Mexicaans-Latin Diner met soepen, burrito's, fajita’s en tortilla's. Toe is er een lekker ijsdessert. Prijs vanaf: 49,95 euro per persoon inclusief diner (ex BTW). Zonder diner is ook mogelijk, dan hebben we een ruimte/zaal nodig voor de workshop. Zumba Amsterdam - Gezellige uitjes en workshops in hartje hoofdstad.