Zumba party!

Ben je gek van swingen? Dan is dit feestje super cool voor jou en je vrienden!

Er worden Zumba danspasjes aangeleerd. Iedereen krijgt een speciale Tattoo naar keuze. Dit is op basis van speciale lak en glitters en blijft +/- 5 dagen zitten, ook na het douchen of zwemmen. Als je niet een Zumba party wilt maar wel tattoos wilt maken kies dan voor een Beachparty.

Leeftijd: voor kinderen/tieners van 6 t/m 15 jaar. De Zumba dans pasjes worden aangepast op leeftijd en danservaring van het groepje.

, zoals Zumba voor kinderen heet, is de ideale combinatie tussen bewegen en lachen. Shaken en swingen met de heupen op de Zumba-muziek! De ouders van de jarige krijgen een optreden te zien aan het eind van het feestje.

Kosten: 19,50 *) euro p.p. (deelname is mogelijk met minimaal 6 personen en maximaal 10 personen)

Duur: 2,5 uur

Zonder eten duurt deze party 2 uur en kost 14,50 *) euro p.p.

Ook is het mogelijk om een foto te laten maken die je ingelijst mee naar huis krijgt (kosten 1 groepsfoto A4 formaat incl. lijst + 1 portretfoto = 12,50 euro)

Ook op zondag mogelijk, 2,50 p.p. toeslag.

*) kosten zijn inclusief: gebruik van materiaal, drinken/snoep, eten (pizza + stokbrood en pannenkoeken + milkshakes). Voor de jarige een Zumba tattoo + een cadeautje.

Diegene die de kinderen/tieners brengen krijgen een consumptie bon voor een drankje bij, het nabij gelegen, tapas café/restaurant Alhambra.

(max. 2 consumpties)

Aangezien ik veel vraag van ouders krijg om na afloop cadeautjes aan alle genodigden te geven, is er de mogelijkheid om een presentje te kopen.

- meld je nu aan via het aanvraagformulier -

vanaf 14 personen komen wij ook op locatie, vraag via info@studioblom.nl naar de mogelijkheden.

voor meer info mail info@studioblom.nl zie: www.studioblom.nl