Voor de uitbreiding van ons team zijn wij, per direct, op zoek naar een Zumba instructeur (m/v). Als Zumba instructeur geef je op verantwoordelijke en motiverende wijze Zumba groepslessen. Als Zumba instructeur ben je in staat mensen te enthousiasmeren en weet je precies wat nodig is om sporters te motiveren met een positieve ‘drive’.

Werken bij Jola's Fitcentre en Fitness Ramachers

Jola's Fitcentre in Geleen en Fitness Ramachers in Born en Nieuwstadt is met 3 fitnesscentra in de Westelijke mijnstreek een toonaangevende aanbieder in de fitness-, sport en wellness branche. Het succes van onze fitness clubs is vooral te danken aan de enthousiaste inzet en motivatie van onze vriendelijke medewerkers.

Profiel

Als zumba instructeur geef je op verantwoordelijke wijze Zumba groepslessen en groepstrainingen. Je bent in staat om sporters te motiveren en hebt ervaring in het geven van groepslessen of -trainingen. Je bent klantgericht en hebt voldoende commercieel inzicht. Daanaast beschik je over goede sociale vaardigheden en weet jij mensen te enthousiasmeren.

Functie eisen

* Min. MBO niveau of hoger

* Ervaring in het geven van groepslessen en -trainingen

* Klantgericht, commercieel en resultaatgericht

* Representatief en uiteraard geestelijk en lichamelijk Fit!

* Woonachtig in de omgeving Echt, Susteren, Geleen, Sittard, Born, Beek.

Ons aanbod

Wij bieden jou een uitdagende en leuke (bij)baan met voldoende doorgroeimogelijkheden in een collegiale omgeving. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke vergoeding. Bij Jola's Fitcentre en Fitness Ramachers wordt er nog écht met ‘ hart voor de zaak ’ gewerkt in een gemotiveerd team.

Standplaats

Als instructeur heb je geen ‘vaste’ standplaats maar ben je inzetbaar in al onze filialen, nl. Geleen, Born en Nieuwstadt.

Solliciteren?

Bezoek onze vacaturepagina op www.fitnessramachers.nl