ZUMBA ERVARING NIET NODIG!

Zat avond 12 dec vindt er een spetterende ZUMBA party plaats in feestlocatie Ottenhome, Zuwe 20 te Kortenhoef (aan de Kortenhoefse plassen met vol op gratis parkeerplaats). Ottenhome heeft vanaf 5 uur een Caribische kipsalade voor 9 euro speciaal voor de Zumba gangers (licht en gezond) natuurlijk is het ook mogelijk om een andere maaltijd te nuttigen.

Kom je met 3 personen dan betaal je slechts voor 2 (!) dus neem je vrienden en vriendinnen mee. Losse toegang per persoon 15 euro.

De instructeurs Isabelle, Roxanne en Remco van Belle Zumba (onderdeel van Belle Dance) zorgen ervoor dat vanaf 18:30 al je Zumba vragen beantwoord worden. Daarna ga je vanaf 20:00 onder leiding van dezelfde Zumba instructeurs lekker 2 uur aan de Zumba. Mocht 2 uur net iets te lang voor je zijn dan is er altijd plek aan de gezellige bar van Ottenhome en stap gewoon weer lekker in als je weer een beetje op krachten bent gekomen.

Zumba kleding kijken, passen en kopen kan ook vanaf 18:30.

Neem sportive kleding en sport schoenen mee (zie ook bellezumba.nl voor meer informatie over kleding en schoeisel voor Zumba)

Voor meer info kijk op BelleZumba.nl, mail naar info@bellezumba.nl of bel 035-656 4856 of 06 45 32 68 78.

Ditch the workout and join the party!!!!!!

Tot zaterdag, tot Zumba!!!!!!